0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Η Εταιρία

a-oneΗ A-ONE  ιδρύθηκε το 1995 και σήμερα συγκαταλλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες στον χωρο των Τουριστικών και Εποχιακών ειδών, καθώς και Οπτικών Ειδών, υποστηρίζοντας 1800 και πλέον επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαθέτει είδη καλοκαιρινής και χειμερινής υπόδυσης. ένδυσης κι αξεσουάρ. Επίσης, διαθέτει οπτικά είδη και αξεσουάρ οπτικών ειδών που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη δραστηριότητα τους. Το δημιουργικό δυναμικό της  A-ONE ταξιδεύει στα διεθνή FASHION CENTERS, ενημερώνεται για τις τάσεις της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο και επιλέγει για εσάς υψηλής ποιότητας προϊόντα, πρωτότυπα σχέδια στις καλύτερες τιμές. Μία απίστευτα μεγάλη ποικιλία που διαρκώς ανανεώνεται.

Στη συλλογή της  A-ONE εναλλάσσεται το καλοκαίρι με το χειμώνα κρατώντας πάντα μια χαρούμενη διάθεση με φωτεινά χρώματα.

"Επισκευτείτε" λοιπόν τον χώρο των χρωμάτων, της προσεγμένης ποιότητας και των απόλυτων τιμών και θα διαπιστώσετε και εσείς ότι: EVERY CITY HAS A HEART και η Αθήνα έχει τη δική της καρδιά, που χτυπάει ακριβώς στο κέντρο της: 1) Αγίου Μάρκου 6-10 και 2) Αθηνάς 63, Αθήνα, 105 52.
Εκεί ακριβώς θα βρείτε την  A-ONE και θα διαπιστώσετε γιατί είναι περήφανη πέρα από τη συλλογή της, για το δίκτυο πωλήσεων που έχει οργανώσει και για τον άψογο συντονισμό των παραδόσεων στους πελάτες της και για την τέλεια εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό της.